Advertorial

In het dynamische landschap van techniek en productie zijn precisie en efficiëntie van het grootste belang. Elk project vereist nauwgezette aandacht voor details en toegang tot op maat gemaakte onderdelen van topkwaliteit. Dit is waar Xometry om de hoek komt kijken, een revolutie in de manier waarop ingenieurs en inkoopspecialisten hun componenten inkopen.
 

Kortere projecttijden en hoge productiecapaciteiten

Xometry's grote netwerk van meer dan 2000 gecertificeerde leveranciers in heel Europa is in staat om consistent snelle doorlooptijden en concurrerende prijzen te leveren. Het bedrijf biedt meer dan 15 productieprocessen, van traditionele technieken tot geavanceerde additieve productietechnologieën:

  • CNC verspaning: CNC draaien, frezen en boren
  • Plaatbewerking: laser, plasma en waterstraal snijden en buigen
  • 3D printen: FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, Carbon DSL, en Polyjet
  • Spuitgieten: spuitgieten, overmoulding, insert moulding
  • Metaal gieten: warm en koud kamer gieten
  • Vacuümgieten: lage kosten en snelle doorlooptijd voor kunststofonderdelen van hoge kwaliteits


Xometry ondersteunt ingenieurs en bedrijven bij hun productieprojecten voor zowel prototyping als serieproductie. Het team van experts kan u adviseren over ontwerp en haalbaarheid op basis van 3D-modellen om ervoor te zorgen dat uw prototype-onderdelen foutloos worden geproduceerd. Zodra het ontwerp is gevalideerd, kunt u beginnen met de massaproductie van uw onderdelen. Als u een urgent hoog-volume project heeft, kan Xometry gelijktijdige productie op verschillende locaties regelen om uitdagende deadlines te halen.
 

Directe Offertes

Een van de meest prominente functies van Xometry's platform is het AI-gestuurde systeem, Xometry's Instant Quoting Engine. Deze tool maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om een verscheidenheid aan factoren te analyseren, waaronder onderdeelspecificaties, materiaalkeuzes, productieprocessen en afwerkingsopties, om gebruikers direct te voorzien van prijzen en feedback voor hun onderdelen. Door gebruik te maken van machine learning en gegevensanalyse kan Xometry's Instant Quoting Engine zich in de loop van de tijd aanpassen aan de voorkeuren en behoeften van gebruikers, zodat gebruikers bij elke aanvraag nauwkeurigere en scherpere prijzen krijgen.



 

On-demand productie is geschikt voor verschillende toepassingen

De veelzijdige on-demand productiediensten van Xometry hebben een reeks innovatieve projecten in verschillende sectoren ondersteund. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe Xometry bedrijven heeft geholpen bij het bereiken van hun productiedoelen:

  • Delft Hyperloop: Expertise in innovatieve productietechnieken, efficiënt projectmanagement en tijdige productie van meer dan 3000 plaatwerkonderdelen, wat resulteerde in de succesvolle ontwikkeling van het Hyperloop-prototype.
  • JTW Astronomy: CNC-bewerkte onderdelen voor hoogwaardige drietandtelescopen, voor meer efficiëntie en kwaliteit en lagere kosten en doorlooptijden.
  • Atmos: Xometry leverde essentiële onderdelen, zoals met precisie bewerkte ringen, voor hun baanbrekende lucht- en ruimtevaartproject, wat Xometry's toewijding aan het bevorderen van lucht- en ruimtevaarttechnologie weergeeft.

In verschillende industrieën heeft Xometry consequent efficiënte en kosteneffectieve oplossingen geleverd aan bedrijven zoals Delft Hyperloop, JTW Astronomy en Atmos, waardoor ze hun productieprocessen kunnen stroomlijnen en hun projectdoelen kunnen bereiken.

Ontdek Nu Hoe Xometry Uw Project Kan Ondersteunen 

Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.